VITAMIX VIT C + Zn + Se + D3 ZINK Tablets 15 mg x 30

300,00 den

Dozimi: 1 tabletë 1-2 herë në ditë. Mos e përtypni tabletën. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar! Nuk është një zëvendësim për një dietë të larmishme. I përshtatshëm për përdorim gjatë shtatzënisë dhe laktacionit.

3 in stock

SKU: FRTX-26 Category:

Description

Kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar.
Mbron qelizat nga stresi oksidativ.
Redukton ndjenjën e lodhjes dhe lodhjes.
Nën stresin mendor dhe fizik.

Brand

Фортекс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VITAMIX VIT C + Zn + Se + D3 ZINK Tablets 15 mg x 30”