Pregnazon Complete Capsules x 60

1,170,00 den

Një formulim ideal që siguron acide yndyrore omega-3, EPA / DHA, të pasuruara me lëndë ushqyese optimale dhe acid folik.
Acidi yndyror DHA kontribuon në ruajtjen e funksionit normal të trurit dhe ruajtjen e shikimit normal. Ato janë të formuluara posaçërisht dhe të ekuilibruara me kujdes për të siguruar marrjen ditore të rekomanduar të acidit folik që kontribuon në rritjen normale të fetusit.

Ky produkt përmban hekur i cili, nëse merret në sasi të tepërt, mund të dëmtojë fëmijën tuaj. Kjo sasi hekuri mund të shkaktojë shqetësime të lehta të stomakut tek njerëzit që kanë një stomak të ndjeshëm.

1 in stock

SKU: HAID-49 Category:

Description

Një kapsulë në ditë me ushqim. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore nëse nuk këshillohet ndryshe nga një person i kualifikuar në mënyrë të përshtatshme. Rekomandohet të merrni Pregnazon Complete në stomak të plotë.

Brand

Хеалтх Еид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pregnazon Complete Capsules x 60”