PIKOVIT Syrup 150 ml

250,00 den

Shurupi jepet pas vaktit me ndihmën e një lugë matëse ose të përzier me çaj, lëng (lëng) ose fruta të shtypura. Në rast të uljes së oreksit, fëmija duhet të marrë shurupin për 1 muaj, ndërsa në kushte të tjera duhet të merret herë pas here, nëse është e nevojshme.

16 in stock

Description

Shurupi Pikovit përmban nëntë vitamina thelbësore që luajnë një rol në rregullimin e proceseve të shumta biokimike në trup. Intendedshtë menduar për fëmijët me oreks të reduktuar, lodhje të tepruar në fëmijët e shkollës, në rritjen e vonesës (vonesës), si një shtesë e terapisë me antibiotikë, si një shtesë e vitaminave në dietë, veçanërisht në dimër dhe pranverë. Sigup Pikovit nuk është një zëvendësues për një dietë të ekuilibruar dhe të larmishme. Prandaj, është shumë e rëndësishme t’i siguroni fëmijës tuaj një dietë të duhur dhe të larmishme gjatë përdorimit të shurupit Pikovit.

Brand

Крка

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIKOVIT Syrup 150 ml”