Spirulina Tablets x 60

1,260,00 den

Spirulina është një algë natyrore me ujë të ëmbël blu-jeshil (caynbacteria) që mendohet të jetë forma e parë e jetës në planet, rreth 3.5 miliardë vjet e vjetër dhe është një organizëm spiral monocitar. Origjina e tij është nga ujërat jo të ndotur dhe është një nga burimet ushqyese më të fuqishme. Burim i pasur natyror i vitaminës B12, hekurit, proteinave.

1 in stock

SKU: HAID-57 Category:

Description

Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç një tabletë në ditë me ushqim. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore pa u këshilluar nga një person i kualifikuar në mënyrë të përshtatshme.

Brand

Хеалтх Еид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Spirulina Tablets x 60”