Politika e privatësisë

POLITIKA E PRIVATËSISË

Adresa e faqes sonë të internetit është: https://www.profarm.com.mk/.

Në mënyrë që të përpunojmë porositë me sukses, na duhen emrin dhe mbiemrin e klientit, adresën e dorëzimit, adresën e postës elektronike dhe numrin e telefonit . Me ndihmën e të dhënave të përmendura ne mund të dorëzojmë produktet e dëshiruara, si dhe të informojmë blerësit për statusin aktual të porosisë. Në emër të kompanisë Pro-fermë ne jemi të përkushtuar për të mbrojtur privatësinë e të gjithë klientëve tanë . Ne mbledhim vetëm të dhënat themelore të nevojshme për klientët (përdoruesit) dhe të dhënat e nevojshme për punën dhe informacionin e përdoruesve në përputhje me zakonet e mira të biznesit dhe në mënyrë që të ofrojmë shërbim cilësor. Ne u japim klientëve një zgjedhje, përfshirë aftësinë për të vendosur nëse do të çabonoheni nga lista e postave.  Të gjitha të dhënat e klientit / përdoruesit ruhen në mënyrë rigoroze  dhe janë në dispozicion vetëm për punonjësit që kanë nevojë për ta për të kryer aktivitete të rregullta të punës. Të gjithë punonjësit e Pro-Farm  janë përgjegjës për respektimin e parimeve të mbrojtjes së privatësisë. Ne marrim përsipër të mos i përdorim të dhënat e mbledhura për qëllime të tjera ose t’i përcjellim tek palët e treta.
Përveç të dhënave të mësipërme, ne mbledhim, analizojmë dhe përpunojmë të dhëna në lidhje me produktet që vizitorët tanë kërkojnë dhe blejnë, si dhe faqet që ata vizitojnë. Ne i përdorim të dhënat e marra në mënyrë që të përmirësojmë ofertën dhe pamjen e faqes sonë të internetit dhe për të mundësuar vizitorët që ta përdorin atë lehtësisht dhe për të bërë një blerje të sigurt dhe të lehtë.

Marrëveshja dhe ndryshimi i termave

Përdorimi i shërbimeve tona nënkupton pëlqimin e përdoruesit me sa më sipër  kushtet e përdorimit. Pro-fermë  merr përsipër të respektojë të gjitha sa më sipër, dhe çdo ndryshim i kushteve bëhet efektiv vetëm pas postimit në këtë faqe dhe dërgimit të një njoftimi me email për të gjithë përdoruesit e regjistruar.

Add to cart