Baby Vit Solution 25 ml

970,00 den

Marrja ditore e pikave Baby Vit si një shtesë dietike, siguron imunitet më të mirë dhe rrit rezistencën e fëmijës ndaj infeksioneve virale dhe bakteriale, siguron forcë, energji dhe zhvillim më të mirë mendor.

Qëlluar për: Foshnjat dhe fëmijët e vegjël që nuk marrin ushqyes të mjaftueshëm për shkak të dietës së tyre
Foshnjat dhe fëmijët e vegjël me mungesë energjie për shkak të gjumit të dobët dhe ankthit
Bebet dhe fëmijët e vegjël që kanë vështirësi në gëlltitje të tabletave
Bebet dhe fëmijët e vegjël që marrin ilaçe ose shërohen nga sëmundja
Bebet dhe fëmijët e vegjël që kanë nevojë për ndihmë me stimulimin mendor, përqendrimin dhe përqendrimin

2 in stock

SKU: HAID-7 Category:

Description

Foshnjat Vit Pika merren me ushqim. Shkundni mirë para përdorimit.

Foshnje 0 deri në 4 muaj: ½ ml (afërsisht 12 pika); 4 deri në 12 muaj: 1 ml (afërsisht 25 pika)

Mbi 12 muaj deri në 4 vjet: 1-2ml (afërsisht 50 pika).

Mos e tejkaloni marrjen e rekomanduar ditore nëse nuk rekomandohet nga një person i kualifikuar në mënyrë të përshtatshme.

Brand

Хеалтх Еид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Baby Vit Solution 25 ml”