METCOBIN Methylcobalamin B12 1000 mcg Tablets x 60

1,075,00 den

Metilkobalamina konsiderohet të jetë bio-forma më e disponueshme e vitaminës B12 (metil-kobalaminë) e cila tretet nën gjuhë, gjë që rrit ndjeshëm thithjen dhe efektivitetin e saj. Vitamina B12 është absolutisht e rëndësishme për shëndetin e mirë mendor dhe fizik. Luan një rol të rëndësishëm për pjellorinë dhe shtatzëninë, ndihmon funksionimin normal të sistemit kardiovaskular.

1 in stock

SKU: HAID-42 Category:

Description

Fëmijët dhe të rriturit mbi 12 vjeç: një tabletë çdo ditë pas mëngjesit, nëse është e nevojshme doza mund të rritet në dy tableta. Tableta vendoset nën gjuhë dhe lihet të tretet për të paktën disa minuta ose derisa të tretet plotësisht, sepse nëse gëlltisni do të zvogëlojë ndjeshëm thithjen dhe efektivitetin e tij. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore nëse nuk rekomandohet nga një person i kualifikuar në mënyrë të përshtatshme.

Brand

Хеалтх Еид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “METCOBIN Methylcobalamin B12 1000 mcg Tablets x 60”