ALKAVIT Folic Acid Tablets 0,4 mg x 30

110,00 den

Koncentrat i lëngshëm për pastrim dhe dezinfektim._x000D_
100 ml tretësirë përmban 5.0 g klorur benzalkonium._x000D_
Përbërësit ndihmës: etanol 96%, përbërës aromatik.

11 in stock

SKU: ALKA-43 Category:

Description

Koncentrat i lëngshëm për pastrim dhe dezinfektim._x000D_
100 ml tretësirë përmban 5.0 g klorur benzalkonium._x000D_
Përbërësit ndihmës: etanol 96%, përbërës aromatik.

Brand

Алкалоид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALKAVIT Folic Acid Tablets 0,4 mg x 30”