Vitamin C 1500 mg Tablets x 30

965,00 den

Vitamina C është një antioksidant i fuqishëm që mbron qelizat nga dëmtimi oksidativ. HealthAid Vitamina C 1500mg është qetësuese, duke e bërë të lehtë për stomakun dhe duke siguruar një çlirim të qëndrueshëm të vitaminës C për një periudhë të gjatë kohore.

Out of stock

Description

Vitamina C kontribuon në funksionin normal të mishrave të dhëmbëve, dhëmbëve, lëkurës, kërcit, kockave, enëve të gjakut, sistemit nervor, sistemit imunitar, për të reduktuar lodhjen dhe rraskapitjen. Vitamina C gjithashtu rrit përthithjen e hekurit dhe thithjen dhe përdorimin normal të kalciumit dhe fosforit. Aftësia e tij për të rritur përgjigjen imune është treguar se zvogëlon shpeshtësinë dhe kohëzgjatjen e ftohjes. Vitamina C është gjithashtu një antioksidant i fuqishëm që mbron qelizat nga dëmtimi oksidativ. HealthAid Vitamina C 1500mg është qetësuese, duke e bërë të lehtë për stomakun dhe duke siguruar një çlirim të qëndrueshëm të vitaminës C për një periudhë të gjatë kohore.

Brand

Хеалтх Еид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vitamin C 1500 mg Tablets x 30”