LINEX FORTE Capsules x 14

315,00 den

Fëmijët nga 1 deri në 2 vjeç: një kapsulë një herë në ditë.
Fëmijët nga 2 deri në 12 vjeç: një kapsulë një ose dy herë në ditë (varet nga ashpërsia e simptomave).
Të rriturit dhe adoleshentët mbi 12 vjeç: një kapsulë një herë në tre herë në ditë (në varësi të ashpërsisë së simptomave).

16 in stock

SKU: LKSN-11 Category:

Description

Linex Forte është një probiotik që do të thotë se përmban mikroorganizma që në sasi të përshtatshme janë të dobishme për shëndetin. Linex Forte përmban dy lloje të baktereve të acidit laktik të liofilizuar (Lactobacillus acidophilus, CHR.HANSENLA-5TM dhe Bifidobacterium animalis subsp. Lactis, CHR.HANSEN BB-12TM), të cilat përfshihen në krijimin dhe ruajtjen e ekuilibrit dhe funksionit tim.

Brand

Лек-Сандоз

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LINEX FORTE Capsules x 14”