DETRICAL 2000 IU Tablets x 60

345,00 den

Dozimi: Të rriturit 1 tabletë një herë në ditë.

16 in stock

SKU: DRTHSS-14 Category:

Description

DETRICAL 2000 është një ushqim për qëllime të veçanta mjekësore dhe kontribuon në:
për të ruajtur kockat e shëndetshme
për të ruajtur funksionimin normal të muskujve
për funksionimin normal të imunitetit
Aplikimi: për rregullimin e dietës te njerëzit me osteopeni, osteoporozë, sëmundje autoimune, kardiovaskulare, sëmundje malinje dhe gjendje dhe sëmundje të tjera në të cilat zëvendësimi i vitaminës D është i nevojshëm.
Vitamina D zvogëlon rrezikun e frakturave, përmirëson funksionin neuromuskular dhe zvogëlon rrezikun e rënieve. Rrëzimet janë një faktor rreziku për frakturat e kockave tek burrat dhe gratë mbi 60 vjeç.

Brand

Др.Тајс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DETRICAL 2000 IU Tablets x 60”