Lineks Junior Sachets x 30

390,00 den

Të porsalindurit dhe fëmijët deri në dy vjet: një qese një herë në ditë.
Fëmijë nga dy deri në 12 vjeç: një qese një ose dy herë në ditë (për shembull, në mëngjes dhe në mbrëmje).

30 in stock

Description

Linex Junior është një probiotik që përmban baktere të acidit laktik (Bifidobacterium animalis subsp. Lactis, CHR.HANSEN BB-12TM), të cilat përfshihen në krijimin dhe ruajtjen e ekuilibrit dhe funksionit të mikroflorës së zorrëve, veçanërisht tek foshnjat dhe fëmijët.
Linex Junior është menduar për përdorim në foshnje dhe fëmijë deri në moshën 12 vjeç:
• për të vendosur dhe mbajtur ekuilibrin dhe funksionin e mikroflorës së zorrëve,
• si një trajtim parandalues dhe ndihmës për diarre, fryrje dhe çrregullime të tjera të stomakut të shkaktuara nga:
– infeksione gastrointestinale virale dhe bakteriale (për shembull, infeksione të rotavirusit);
– trajtimi me ilaçe antibakteriale (antibiotikë dhe / ose ilaçe të tjera sintetike antibakteriale).

Brand

Лек-Сандоз

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lineks Junior Sachets x 30”