DIASTOP Baby Oral Drops 10 ml

330,00 den

Shishe plastike udhëtimi 100 ml, e përshtatshme për kutinë e lenteve antibakteriale.

36 in stock

SKU: ALKA-11 Category:

Description

Zgjidhje me shumë qëllime për dezinfektimin, ruajtjen, pastrimin, hidratimin, vajosjen, shpëlarjen dhe heqjen e depozitave të proteinave, për të gjitha llojet e lenteve të kontaktit, përfshirë lentet e hidrogjelit silikoni. Rekomandohet për fytyra të ndjeshme të prirura për sy të thatë.

Brand

Алкалоид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DIASTOP Baby Oral Drops 10 ml”