Zinc Gluconate Tablets x 90

1,010,00 den

Tabletat Glukonat e Zinkut përmbajnë zink, i cili është një mineral thelbësor që gjendet pothuajse në çdo qelizë dhe është jetik për shumë procese në trup. Zinku stimulon aktivitetin e disa enzimave dhe për këtë arsye është i përfshirë në rritjen normale të qelizave dhe sintezën e proteinave, pjellorinë dhe riprodhimin, nivelet normale të testosteronit dhe imunitetin e shëndetshëm. Kontribuon në ruajtjen e cilësisë së thonjve, flokëve dhe lëkurës.

Out of stock

Description

Të rriturit dhe fëmijët mbi 6 vjeç një tabletë në ditë. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore nëse nuk këshillohet ndryshe nga një person i kualifikuar në mënyrë të përshtatshme.

Brand

Хеалтх Еид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zinc Gluconate Tablets x 90”