BETA GLUCAN Complex Capsules x 30

1,260,00 den

Beta Glucans janë molekula që prodhohen natyrshëm në muret qelizore të drithërave të caktuar si tërshëra dhe elbi. Ata janë të njohur mirë për vetitë e tyre që rrisin imunitetin si rezultat i aftësisë së tyre për të stimuluar aktivizimin e makrofagëve (qelizat e përgjigjes imune që shkatërrojnë organizmat kërcënues). HealthAid Beta Glucan Complex kombinon përfitimet e vitaminave C, D3 dhe B12, si dhe selenit, bakrit, zinkut dhe folatit, të cilat dihet se kontribuojnë në funksionimin normal të një sistemi të shëndetshëm imunitar. Ato ndihmojnë në krijimin dhe përmirësimin e gjendjes imune të organizmit
Ndihmoni në parandalimin e sëmundjeve malinje
Ato ruajnë mirëqenien e organizmit

1 in stock

SKU: HAID-8 Category:

Description

Të rriturit dhe fëmijët mbi 16 vjeç marrin një kapsulë çdo ditë në stomak bosh. Nëse është e nevojshme, doza mund të rritet në dy kapsula. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore nëse nuk rekomandohet nga një person i kualifikuar në mënyrë të përshtatshme.

Brand

Хеалтх Еид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BETA GLUCAN Complex Capsules x 30”