ACC Junior Oral Solution 20mg/ml 100 ml

230,00 den

Fëmijët nga 2 deri në 5 vjeç – 5 ml solucion oral dy ose tre herë në ditë,
Fëmijë dhe adoleshentë nga 6 deri në 14 vjeç – 10 ml solucion oral dy herë në ditë,
Adoleshentët mbi 14 vjeç dhe të rriturit – 10 ml tretësirë orale dy deri në tre herë në ditë.

8 in stock

SKU: LKSN-12 Categories: ,

Description

ACC Junior përmban substancën aktive acetilcisteinë e cila zvogëlon viskozitetin e sekrecioneve të rrugëve të frymëmarrjes.

ACC Junior përdoret për të zvogëluar dendësinë e sekrecioneve dhe për të lehtësuar ekspektoratin në sëmundjet e frymëmarrjes (p.sh. kollën), shoqëruar me sekrecione viskoze tek fëmijët mbi 2 vjeç, adoleshentët dhe të rriturit.

Brand

Лек-Сандоз

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ACC Junior Oral Solution 20mg/ml 100 ml”