Operil Nasal Sprey (0,5 mg / ml) 10 ml

250,00 den

Doza e zakonshme:
Të rriturit dhe fëmijët mbi shtatë vjeç: një deri në dy injeksione Operil 0,5 mg / ml në secilën vrimë të hundës dy deri në tre herë në ditë. Ilaçi duhet të përdoret në përputhje me procedurën e përdorimit të llakut.

Doza maksimale ditore e Operil 0,5 mg / ml në secilën vrimë të hundës duhet të jetë dy injeksione tri herë në ditë. Doza e përshkruar nuk duhet të rritet.

75 in stock

SKU: LKSN-6 Category:

Description

Operil 0,5 mg / ml sprej i hundës është një tretësirë e destinuar vetëm për të rriturit dhe fëmijët mbi shtatë vjet.
Operili përmban oksimetazolinë, e cila përdoret si dekongjestant i hundës. Duke ngushtuar arteriolat, zvogëlon ënjtjen e mukozës së hundës dhe sekrecioneve të hundës. Kjo lehtëson frymëmarrjen në hundë, hap sinuset e hundës dhe paranazës dhe tubin Eustachian dhe lehtëson shenjat shoqëruese të ftohjes së zakonshme. Zvogëlon kohëzgjatjen e ftohjes së zakonshme me një të tretën (dy ditë) në pacientët mbi 12 vjeç.
Operil fillon të funksionojë pas disa minutash dhe veprimi i tij zgjat deri në 12 orë.
Oksimetazolina gjithashtu ka efekte anti-inflamatore dhe antioksiduese.
Operil ka aktivitet antiviral kundër viruseve të caktuara që kryesisht shkaktojnë sëmundje të frymëmarrjes.
Operil përdoret për:
– teshtima akute në ftohje,
– teshtima për shkak të alergjive,
– rinosinusit,
– otiti media, për të përmirësuar funksionin e tubit Eustachian.

Brand

Лек-Сандоз

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Operil Nasal Sprey (0,5 mg / ml) 10 ml”