Angal Lozendes x 24

280,00 den

Të rriturit dhe adoleshentët mbi 12 vjeç: gjashtë deri në dhjetë loze në ditë. Fëmijët mbi 5 vjeç: gjysma e dozës së të rriturve, dmth tre deri në pesë loze në ditë._x000D_
Lozenjet kundërindikohen tek fëmijët nën 5 vjeç.

5 in stock

SKU: LKSN-1 Category:

Description

Pastilet angal kanë një efekt të dyfishtë: analgjezik lokal dhe antibakterial. Ata kështu lehtësojnë dhimbjen e fytit dhe zvogëlojnë rrezikun e zhvillimit të infeksioneve serioze bakteriale dhe lehtësojnë dhimbjen e fytit dhe acarimin në zonën e fytit._x000D_
Përdoren për:_x000D_
– trajtim lokal për inflamacion të mukozës së gojës dhe fytit,_x000D_
– lehtësim i dhimbjes në inflamacion të mukozës së gojës,_x000D_
– lehtësimi i simptomave në dhimbje të fytit (gëlltitje e dhimbshme, acarim)._x000D_
Pastilet angal nuk përmbajnë sheqer, prandaj mund të përdoren nga pacientët me diabet.

Brand

Лек-Сандоз

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Angal Lozendes x 24”