BECUTAN Nasal Aspirator

460,00 den

Përdoret aq shpesh sa është e nevojshme gjatë gjithë ditës.
Për foshnjat, rekomandohet përdorimi i kombinuar me tretësirën izotonike të hundës Becutan KIDS VITS.
Këshilla duhet të hidhet pas çdo përdorimi për të parandaluar infeksionet. Kapuçi i hundës Becutan KIDS VITS mund të përdoret vetëm me këshilla rezervë të kapuçës së hundës Becutan KIDS VITS.

5 in stock

Description

Aspiratori i hundës Becutan KIDS VITS është një pajisje mjekësore e krijuar për të hequr në mënyrë të sigurt sekrecionet dhe mukusin nga hunda e foshnjës duke thithur butësisht. Çdo copë përmban një filtër thithës që mban mukusin, duke garantuar kështu higjienën.
Produkti tregohet për përdorim në grip, ftohje, sinusit dhe të gjitha sëmundjet që shkaktojnë sekretim të tepërt nga hunda. Në këtë mënyrë, aspiratori i hundës lejon normalizimin e frymëmarrjes dhe përmirësimin e gjendjes së foshnjës. Rekomandohet pastrimi i vrimave të hundës paraprakisht me tretësirë izotonike hundore Becutan KIDS VITS, e cila do ta bëjë mukusin më të lëngshëm dhe do të lehtësojë nxjerrjen e sekrecioneve me thithje.

Brand

Бекутан

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BECUTAN Nasal Aspirator”