HERBAL SEPT KIDS LOLLY KASLICA x 6

210,00 den

Dozimi: Fëmijët mbi 3 vjeç: 1 sheqerkë jo më shumë se tre herë në ditë.
Doza e rekomanduar e tre ëmbëlsirave në ditë nuk duhet të tejkalohet.
Përdorimi i ëmbëlsirave tek fëmijët duhet të jetë në prani të një të rrituri.
Nëse simptomat nuk përmirësohen pas 5 ditëve të përdorimit, duhet të konsultoheni me mjekun.

30 in stock

SKU: DRTHSS-20 Category:

Description

Substancat në ilaçin HerbalSept Children për kollën mbulojnë mukozën e gojës dhe fytit me një film mbrojtës dhe lehtësojnë kollën. Veshja mbrojtëse e filmit e siguruar nga produkti parandalon efektet e dëmshme të irrituesve të jashtëm (dhoma të thata, ajër të ftohtë, të thatë ose të ndotur), duke zvogëluar frekuencën e kollitjes refleks. Ilaçi i kollës HerbalSept Kids përmirëson lagështinë e fytit duke lejuar nxjerrjen më të lehtë të sekrecioneve. Këto veti të produktit rivendosin ekuilibrin e mukozës së irrituar.
Ekstrakti i marshmallow përmban mukus që mbulon në mënyrë të barabartë mukozën e gojës dhe fytit, duke e hidratuar dhe mbrojtur atë nga efektet e dëmshme të ngacmuesve të jashtëm. Ekstrakti i trumzës intensifikon lëvizshmërinë e qimeve të qelizave epiteliale dhe kështu mbështet spastrimin fiziologjik të rrugëve të frymëmarrjes.

Brand

Др.Тајс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HERBAL SEPT KIDS LOLLY KASLICA x 6”