HERBION TEGAVEC Syrup 150 ml

230,00 den

Të rriturit dhe fëmijët mbi 14 vjeç: 2 lugë të plota me dozë 3 deri në 5 herë në ditë.
Fëmijët e moshës 7 deri 14 vjeç: 1 deri në 2 lugë me dozë të plotë 3 herë në ditë.
Fëmijët e moshës 4 deri në 7 vjeç: 1 lugë të plotë matëse 3 herë në ditë.
Fëmijët nën 4 vjeç: nuk rekomandohet.

40 in stock

SKU: KRKA-15 Category: Tags: , , , , ,

Description

Shurupi Herbion nga Tegavec rekomandohet për qetësimin e kollës së thatë dhe irrituese që shoqëron sëmundjet e sipërme të frymëmarrjes.
Shurupi Herbion nga Tegavec ka një përbërje komplekse: ekstrakt fletësh Tegavec, ekstrakt lule lulesh
Vitaminë C. Shurupi Herbion nga Tegavec ka një aromë natyrore portokalli.

Brand

Крка

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HERBION TEGAVEC Syrup 150 ml”