BECUTAN Nasal Isotonic Solution Spray 30 ml

180,00 den

Përdoret në çdo vrimë të hundës, sa herë që nevojitet gjatë ditës.
Përdorimi i kombinuar me aspiratorin hundor Becutan KIDS VITS rekomandohet për foshnjat.
Produkti nuk duhet të përdoret nëse kanë kaluar më shumë se 30 ditë nga hapja.

Out of stock

Description

Falë efektit mekanik të solucionit izotonik të hundës Becutan KIDS VITS, kavitetet e hundës janë të hidratuara mirë, lehtëson larjen dhe nxjerrjen e mukusit, gjë që lehtëson kalimin e ajrit nëpër pasazhet e hundës.
Përdorimi i duhur i tretësirës izotonike të hundës Becutan KIDS VITS për higjienën ditore të foshnjave, fëmijëve dhe të rriturve siguron trajtim terapeutik për disa indikacione themelore, të tilla si: nazofaringit, rinitit obstruktiv dhe sinusit, hundë të thatë pa sekrecione, ngjirje të zërit si rezultat i mukozës, dhe ka një efekt ndihmës në trajtimin otorinolaringologjik dhe pediatrik.

Brand

Бекутан

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BECUTAN Nasal Isotonic Solution Spray 30 ml”