ANGI SEPT ZALFIJA pastIli x 24

200,00 den

Dozimi: Të rriturit dhe fëmijët mbi 6 vjeç marrin një tabletë çdo 2-3 orë. Mos merrni më shumë se 6 tableta në ditë.

93 in stock

SKU: DRTHSS-10 Category:

Description

Dr. Thays Angie Sept ka për qëllim parandalimin dhe trajtimin e inflamacionit dhe sëmundjeve infektive të zgavrës me gojë dhe faringut dhe për të lehtësuar kongjestionin shoqërues të hundës.
Ky ilaç rekomandohet për përdorim në parandalimin e infeksionit të gripit.
Agjent antiseptik dhe terapeutik i kombinuar për fytin dhe zgavrën me gojë me veprim të trefishtë – antibakterial, anti -inflamator dhe antiseptik (dezinfektues).

Brand

Др.Тајс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ANGI SEPT ZALFIJA pastIli x 24”