VITAL PREGNA CAPSULES x 30

730,00 den

Rekomandime: Merrni një kapsulë çdo ditë me vakte. Mos përtyp. Mos e tejkaloni dozën e deklaruar. Mos përdorni shtesa dietike si shtesë e një diete të larmishme. Mbajeni larg fëmijëve.

Out of stock

SKU: DOPPLHRZ-7 Category:

Description

Vital Pregna si suplement dietik për të gjitha femrat në momentin e planifikimit të shtatzënisë deri në fund të ushqyerjes me gji. Doppelherz active Vital Pregna me acid folik, 30 kapsula. Studimet tregojnë se plotësimi me disa vitamina, minerale dhe lëndë ushqyese dy muaj para shtatzënisë ka një efekt pozitiv në shëndetin e të porsalindurit. Doppelhertz Active krijoi Vital Pregna si një suplement dietik për të gjitha gratë në kohën e planifikimit të shtatzënisë deri në fund të ushqyerjes me gji. Vital Pregna përmban të gjitha lëndët ushqyese të nevojshme për zhvillimin e duhur të fetusit dhe foshnjës. Vlera e energjisë: 1 kapsulë – kilokalori / 21 kiloxhaul; 30 kapsula = 32 gram

Brand

Допелхерц

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VITAL PREGNA CAPSULES x 30”