LACTOGYN vaginal liquid soap 250 ml

420,00 den

Aplikoni një sasi të vogël sapuni në zonën intime, lyejeni dhe shpëlajeni mirë me ujë.

1 in stock

Description

Sapuni Lactogyn për higjienën e përditshme intime është jashtëzakonisht i butë dhe i sigurt për t’u përdorur. Mbron nga infeksionet, ruan florën natyrale gjenitale dhe pH acidik optimal.

Brand

Јадран галенска лабораторија

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LACTOGYN vaginal liquid soap 250 ml”