STEROLYT Capsules x 60

520,00 den

Dozimi: Për të rriturit dhe fëmijët mbi 14 vjeç – 1 kapsulë 3 herë në ditë. Për fëmijët nga 7 deri në 14 vjeç – 1 kapsulë në ditë. Rekomandohet të merret para ngrënies.

2 in stock

SKU: FRTX-16 Category:

Description

Kalueshmëri normale e uretrës, procesi i tretjes natyrale të lëndëve të ngurta, tretshmëria normale e kripës së kalciumit, funksioni normal diuretik i veshkave, i kombinuar me sukses me litotripsinë (para dhe pas litotripsisë), i pajtueshëm me të gjitha barnat e njohura urologjike.

Brand

Фортекс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “STEROLYT Capsules x 60”