KLIMENUM DAY & NIGHT Tablets x 56

440,00 den

Dozimi: 1 tabletë DIT in në mëngjes dhe 1 tabletë Mbrëmje në mbrëmje. Doza e rekomanduar ditore nuk duhet të tejkalohet.

4 in stock

SKU: DRTHSS-62 Category:

Description

28 tableta të veshura me film DAY + 28 tableta të veshura me film NIGHT
Shtesë dietike
Sistemi i ditës / natës
Sistemi me veprim kompleks të vazhdueshëm 24 orësh, i cili kontribuon në:
që merren me ndezje të nxehta, shqetësim ose nervozizëm gjatë menopauzës
mirëmbajtja e kockave normale
funksionimi normal i sistemit nervor
HOPS dhe ekstrakti i tërfilit të kuq me tre gjethe ndihmojnë në përballimin e ndezjeve të nxehta, shqetësimit dhe nervozizmit gjatë menopauzës.
Kalciumi, magnezi dhe vitamina D kontribuojnë në ruajtjen e një gjendjeje normale të kockave.
Magnezi dhe Vitamina B6 kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit nervor.

Brand

Др.Тајс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KLIMENUM DAY & NIGHT Tablets x 56”