GRAMIN Capsules x 30

970,00 den

Out of stock

SKU: INNVT-4 Category:

Description

Një zgjidhje e re për ruajtjen e funksionit normal të prostatës

Efikasiteti i provuar në trajtimin dhe kontrollin e hiperplazisë beninje të prostatës (BPH)
E vërtetuar klinikisht se zvogëlon shqetësimin e prostatitit jo-bakterial dhe disfunksionit erektil
Përmirëson cilësinë e jetës
Nuk ka efekte anësore
Aplikim i rehatshëm – 1 kapsulë në ditë

Përbërësit aktivë

Graminex® G60® – Flower Pollen Extract™, pluhur 240 mg,
Graminex® GFX™ 7% – Ekstrakt i Polenit të Luleve™, pluhur 12 mg.

Përmban ekstrakt të pastër pluhuri të polenit të thekrës, Secale cereale, i cili është një fitoterapi për trajtimin dhe kontrollin e hiperplazisë beninje të prostatës dhe zyrtarisht në udhëzuesin EAU.

Dozimi – përdorimi

1 kapsulë në ditë me 2 dl ujë, pas një vakti.

Brand

Инвента

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GRAMIN Capsules x 30”