BOROLA FEMINORM DUO Capsules x 30

530,00 den

Një produkt natyrorë, një kombinim i fuqishëm fitoestrogjenesh dhe një alternativë e arsyeshme për terapinë e zëvendësimit të hormoneve (HRT)

1 in stock

SKU: BRLA-4 Category:

Description

Çfarë është një Feminorm Duo?

Një produkt natyrorë, një kombinim i fuqishëm fitoestrogjenesh dhe një alternativë e arsyeshme për terapinë e zëvendësimit të hormoneve (HRT)

Çfarë përmban Feminorm Duo?

Përbërësit aktivë janë dy fitoestrogjenët më të fuqishëm. Çdo kapsulë përmban ekstrakte të standardizuara të:

Trifolium pratense 250 mg, ekuivalente me 20 mg izoflavone
Cimicifuga 30 mg, korrespondon me 0,75 mg 27 deoksiaktinë
Feminorm Duo përmban gjithashtu një kombinim të plotë të izoflavoneve (genistein, daidezine, biocanin, formononetin), glikozide triterpene dhe substanca të tjera aktive. Procesi i standardizimit garanton pastërtinë dhe efektivitetin e çdo kapsule.

Si funksionon Feminorm Duo?

Fitoestrogjenet në Feminorm Duo janë strukturalisht dhe funksionalisht të ngjashëm me hormonet seksuale femërore. Ata lidhen me receptorët specifikë të estrogjenit dhe stimulojnë aktivitetin e tyre.
Substancat nga Cimicifuga reduktojnë në mënyrë selektive sekretimin e LH (hormoni luteinizues) tek gratë në menopauzë.

Përbërësit e Feminorm Duo nuk reduktojnë prodhimin e estrogjenit në trup. Ato përmirësojnë dhe rigjenerojnë reciprokisht ekuilibrin hormonal tek gratë në menopauzë. Kjo çon në eliminimin e çrregullimeve të menopauzës.
Kur të përdorni Feminorm Duo?

në menopauzë – për të kapërcyer simptomat dhe komplikimet e menopauzës; pas heqjes kirurgjikale të vezoreve; në çrregullimet dhe çrregullimet neurovegjetative dhe mendore paramenstruale në ciklin menstrual tek vajzat, si dhe pas ndërprerjes së terapisë hormonale.
Si të përdorni Feminorm Duo?

Rekomandohet 1 kapsulë 2 herë në ditë pas ngrënies. Përdorni Feminorm Duo për 1 deri në 6 muaj në fillim, më pas vazhdoni me Feminorm. Kundër osteoporozës shtesë Osteobor Forte 1 kapsulë në ditë.
Në çfarë moshe filloni të merrni Feminorm Duo?

Ju rekomandojmë që të filloni ta përdorni kur ndiheni të shqetësuar në ekuilibrin hormonal të organizmit. Zakonisht ky ndryshim ndodh pas moshës 35 vjeçare, por ndryshimet janë tepër individuale.
Pas sa kohësh mund të prisni një efekt?

Veprimi nuk ndodh menjëherë. Periudha optimale për efektin fillestar është e ndryshme për çdo grua. Feminorm Duo zakonisht merr 2 javë për efektin e dëshiruar.
Cilat janë provat shkencore në mbështetje të Feminorm Duo?

Efekti i produktit është studiuar nga mijëra gra në mbarë botën. Studimet tregojnë se simptomat e menopauzës reduktohen në 70% të rasteve, humbja e kockave reduktohet me 49% dhe rreziku i sëmundjeve të zemrës zvogëlohet me 20%.
A ka ndonjë efekt anësor nga Feminorm Duo?

Feminorm Duo është i padëmshëm. Asnjë efekt anësor nuk është raportuar, edhe me përdorim të zgjatur.

Kush nuk duhet të përdorë Feminorm Duo?

Mos e përdorni gjatë shtatzënisë, laktacionit dhe tek fëmijët e vegjël.
Pse është i veçantë Feminorm Duo?

Feminorm Duo përmban katër izoflavone (të gjitha të nevojshme) të cilat janë burimi më i plotë i fitoestrogjeneve. Në të kundërt, soja dhe fitoestrogjenët e tjerë përmbajnë vetëm dy izoflavone.
Të dhënat shkencore vërtetojnë se për të pasur efekt të plotë, duhet të merren së bashku të katër izoflavonet. Përveç kësaj, Feminorm Duo përmban glikozide triterpene dhe përbërës të tjerë aktivë që rrisin efektin. Sot Feminorm Duo është fitoestrogjeni më i fuqishëm.

Brand

Борола

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOROLA FEMINORM DUO Capsules x 30”