EUCERIN pH 5 Soap-Free Bar 100 G 63141

240,00 den

3 in stock

Description

Lëkura e thatë dhe e ndjeshme është lehtësisht e ndjeshme ndaj acarimit nga faktorë të pafavorshëm mjedisor, gjë që e bën atë edhe më të ndjeshme. Kjo është arsyeja pse kërkon më shumë se një produkt larës i thjeshtë dhe i butë, për të qenë më pak i ndjeshëm.

Formula me vlerë optimale të pH ndihmon në rikthimin e mbrojtjes natyrale të lëkurës dhe ka një efekt të dobishëm në ndjeshmërinë e saj.
Për larjen e përditshme të fytyrës dhe trupit
I përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme, edhe kur nuk toleron sapunët
Lëkura është e lëmuar dhe e butë dhe mbrohet nga tharja, edhe me larje të shpeshta

Brand

Еуцерин

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EUCERIN pH 5 Soap-Free Bar 100 G 63141”