WAYA LGG FORTE Capsules x 15

270,00 den

Udhëzime për përdorim: Gëlltiteni kapsulën me një gotë ujë dhe për fëmijët më të vegjël mund ta hapni nëse është e nevojshme. Nëse merrni kapsula WAYA® FORTE gjatë trajtimit me antibiotikë, merreni dy orë para ose pas marrjes së antibiotikut. Përdorni kapsulat WAYA® FORTE për të paktën dy javë dhe për rregullimin afatgjatë të mikroflorës së zorrëve rekomandohet përdorimi i rregullt. Dozimi Të rriturit dhe fëmijët mbi 1 vit: 1 kapsulë në ditë “

43 in stock

Description

“Kapsulat ofrojnë tretje të rregulluar dhe lehtësim të çrregullimeve të tretjes. Ato përmbajnë shtamin probiotik më të hulumtuar Lactobacillus rhamnosus GG._x000D_
_x000D_
• Përshkrim i gjerë:_x000D_
_x000D_
• Për të reduktuar intensitetin dhe kohëzgjatjen e diarresë (pasojë e infeksionit rotavirus, infeksion bakterial, helmim nga ushqimi…)_x000D_
_x000D_
• Për lehtësimin e çrregullimeve të tretjes (gërçe, gazra, dhimbje barku)_x000D_
_x000D_
• Për lehtësimin e çrregullimeve të tretjes gjatë përdorimit të antibiotikëve_x000D_
_x000D_
• Kur ekziston mundësia më e madhe e shfaqjes së çrregullimeve të tretjes gjatë vitit, numri më i madh i pacientëve në mjedis etj._x000D_
_x000D_
• Kur çrregullimet e tretjes përsëriten_x000D_
_x000D_
• Për tretje të rregulluar • 1 kapsulë përmban të paktën 10 miliardë qeliza të sojit probiotik të mikrokapsuluar Lactobacillus rhamnosus GG_x000D_
_x000D_
• Lactobacillus rhamnosus GG është lloji më i hulumtuar i baktereve probiotike_x000D_
_x000D_
• Kontroll i rregullt i mbijetesës 5 herë më të gjatë në sistemin tretës , duke siguruar kështu stabilitetin e probiotikut gjatë gjithë jetës së tij.

Brand

Медис

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WAYA LGG FORTE Capsules x 15”