CAFFETIN Cold Max Sachets x 10

200,00 den

Kuti me 10 thasë me dozë të vetme

319 in stock

SKU: ALKA-32 Category: Tags: , , , , ,

Description

Caffetin COLDmax është një përgatitje e kombinuar që përmban dy substanca aktive, paracetamol dhe fenilefrinë. Paracetamoli lehtëson dhimbjen dhe ul temperaturën e trupit. Fenilefrina, nga ana tjetër, zvogëlon bllokimin e hundës, duke lejuar hapjen e hundës dhe rrugëve të frymëmarrjes.
Caffetin COLDmax përdoret për të lehtësuar simptomat kryesore të ftohjeve dhe gripit (dhimbje koke, dhimbje muskulore, dhimbje fyti, kongjestion hundës, ethe).

Brand

Алкалоид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CAFFETIN Cold Max Sachets x 10”