SEPTOLETE TOTAL Lozenges x 16

200,00 den

Fëmijët mbi 6 vjeç nuk duhet të përdorin. Fëmijët nga 6 deri në 12 vjeç 3 loze në ditë. Personat mbi 12 vjeç nga 3 deri në 4 petë në ditë.

212 in stock

SKU: KRKA-2 Category: Tags: , , , , ,

Description

Septolete Total është një ilaç anti-inflamator, analgjezik dhe antiseptik për përdorim lokal në gojë. Llak i gojës dezinfekton gojën dhe fytin dhe zvogëlon simptomat e dhimbjes së fytit siç janë dhimbja, skuqja, ënjtja, djegia dhe funksioni i dëmtuar.

Brand

Крка

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SEPTOLETE TOTAL Lozenges x 16”