HERBION BRSLEN Syrup 150 ml

210,00 den

Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: 5ml deri 7.5 ml shurup 2 herë në ditë.
Fëmijët e moshës 6 deri në 12 vjeç: 5 ml shurup 2 herë në ditë.
Fëmijët e moshës 2 deri në 5 vjeç: 2.5 ml shurup 2 herë në ditë.
Fëmijët nën 2 vjeç: nuk rekomandohet.
Shurupi duhet të merret në mëngjes dhe në mesditë.

16 in stock

SKU: KRKA-13 Category: Tags: , , , , ,

Description

Shurupi i dredhkës Herbion është zhvilluar dhe prodhuar sipas udhëzimeve më të fundit shkencore të Agjencisë Evropiane të Barnave që sigurojnë cilësinë, efikasitetin dhe sigurinë e shurupit.
Shurupi i dredhkës Herbion rekomandohet si ekspektorant për kollën produktive. Intendedshtë menduar për fëmijët më të vegjël mbi 2 vjeç (2+).
Shurupi i dredhkës Herbion përmban: ekstrakt të thatë të gjethes së dredhkës.
Shurupi i dredhkës Herbion ka shijen natyrale të balsamit të limonit.
Nuk përmban sheqer, por sorbitol me origjinë natyrore.

Brand

Крка

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HERBION BRSLEN Syrup 150 ml”