AQUA MARIS 4ALLERGY Spray 20 ml

440,00 den

Aplikoni Aqua Maris® 4Allergy Nasal Spray Dozing 1-2 herë në secilën vrimë hunde disa herë në ditë.

5 in stock

SKU: JDRN-20 Category: Tags: , , ,

Description

Aqua Maris® 4Alergy spray për hundë përdoret për:

• zbutjen e simptomave të rinitit alergjik si kruarja e hundës, rrjedhja e hundës, teshtitja dhe kongjestion i hundës,
• Kujdesi dhe mbrojtja e epitelit të mukozës së hundës për shkak të ekspozimit të sht

Brand

Јадран галенска лабораторија

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AQUA MARIS 4ALLERGY Spray 20 ml”