COLOBALANCE Capsules x 15

420,00 den

1 deri në 3 kapsula në ditë me ujë ose lëng frutash.

Out of stock

SKU: PMED-29 Category:

Description

LactoSpore
IgG 40

1 miliard koloni të kulturës probiotike

Karakteristikat dhe qëllimi:
Kapsulat Colobalance janë një suplement dietetik natyral me një kombinim unik të substancave natyrale që ndihmojnë në përmirësimin e shëndetit të përgjithshëm dhe të sistemit imunitar si dhe rregullojnë mikroflorën e zorrëve, në rast të problemeve me stomakun, diarre, fryrje apo kapsllëk. Rekomandohet për personat me imunitet të dobësuar, të moshuarit, atletët dhe personat që marrin antibiotikë.
Kolostrum është qumështi i parë i gjitarëve që shfaqet 24 deri në 48 orë pas lindjes. 16 orë pas lindjes, kolostrum kalon në qumështin e parë dhe ky proces përfundon 5 ditë pas lindjes. Kolostrum nga qumështi i mëvonshëm “i vërtetë” përmban më shumë proteina dhe më pak yndyrë. Dallimi kryesor midis kolostrumit dhe qumështit të gjitarëve është përmbajtja e imunoglobulinave, substanca kryesore për imunitetin e njeriut. Kolostrum përmban 100 herë më shumë imunoglobulina se qumështi i zakonshëm.
Kolostrum përmban shumë substanca të rëndësishme për rritjen dhe zhvillimin e trupit, për mbrojtje dhe rezistencë ndaj substancave të ndryshme të dëmshme. Substancat e pranishme në kolostrum janë imunoglobulina, peptide të pasura me prolinë (PRP), timozina α dhe β, transferina, laktoferina, kemopeksina, citokinat, lizozima dhe nukleozidet. Ai gjithashtu përmban insulinë me faktor të ngjashëm rritjeje (IGF-1 dhe IGF-2), duke transformuar faktorët e rritjes së epidermës, fibroblasteve dhe trombociteve. Nuk duhen harruar as oligosakaridet, Lactobacilus acidophilus, laktoperoksidaza, vitaminat, mineralet, aminoacidet esenciale dhe acidet yndyrore.
Kallostrum përmban 87 faktorë të rritjes. Kolostrum, përveçse faktor rritjeje, përmban edhe një faktor që kontribuon në zgjatjen e jetës. Faktorët e rritjes rigjenerojnë dhe përshpejtojnë rritjen normale të muskujve, kockave, kërcit, indeve nervore dhe lëkurës së vjetër dhe të dëmtuar. Në rastin e urisë, këta faktorë ndihmojnë në sigurimin e energjisë për funksionimin normal të trupit duke shkrirë yndyrën në vend të indit muskulor. Kolostrum rrit nivelet e IgA në traktin tretës.
Kështu zvogëlon nivelin e citokineve inflamatore dhe patogjenëve në traktin tretës. Ndihmon gjithashtu në riparimin e traktit tretës të dëmtuar duke rivendosur mukozën e zorrëve e cila zakonisht rinovohet çdo 3 ditë. Kolostrum përmban shumë probiotikë që ndihmojnë në rritjen dhe zhvillimin e mikroflorës normale dhe të shëndetshme të aparatit tretës. Kolostrum në kapsulat Colobalance përftohet përmes një forme të veçantë të tharjes së kolostrumit të viçit, i cili lejon që gjatë procesit të prodhimit të ruhen të gjithë lëndët ushqyese të nevojshme që përmban kolostrum.
Kapsulat Colobalance pasurohen më tej me kulturën probiotike Bacillus coagulans të njohur me markën “Lactospore”.
Laktospora ndihmon në rregullimin e mikroflorës së zorrëve dhe në rritjen e sistemit imunitar.

Brand

Фармамед

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “COLOBALANCE Capsules x 15”