DIASTOP PROBIO Capsules x 10

200,00 den

Paketimi:
10 kapsula

177 in stock

Description

Kapsulat Diastop Probio përdoren për parandalimin dhe trajtimin shtesë të diarresë, gazrave (fryrjeve) dhe çrregullimeve të tjera të stomakut të shkaktuara nga prishja e ekuilibrit të mikroflorës së zorrëve. Kushte të tilla janë: infeksione bakteriale dhe virale gastrointestinale në foshnje, fëmijë dhe të rritur (p.sh. infeksione rotavirus, diarre që ndodh kur udhëtoni); trajtimi me antibiotikë me spektër të gjerë dhe kimioterapistë; rrezatimi në organet e barkut dhe legenit.

Brand

Алкалоид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DIASTOP PROBIO Capsules x 10”