DETRICAL 4000 IU Tablets x 60

395,00 den

Dozimi: Të rriturit 1 tabletë një herë në ditë.

Out of stock

SKU: DRTHSS-15 Category:

Description

Për rregullimin e dietës tek njerëzit me osteopeni, osteoporozë, sëmundje autoimune, kardiovaskulare, malinje dhe gjendje dhe sëmundje të tjera në të cilat zëvendësimi i vitaminës D është i nevojshëm. ” Përbërësit aktivë: Vitamina D (kolecalciferol) – në 1 tabletë (0.32 g) 100 μg (% NRV * = 2.000) / në 100 g 31.3 mg * Vlera e referencës ushqyese NRV Përbërësit: Përmirësues të vëllimit: izomalate, celulozë mikrokristaline; kolecalciferol; trashese: hidroksipropilceluloze, hidroksipropilmetilceluloze; Agjentë kundër ngurtësimit: talk, stearat magnezi; trigliceride me zinxhir të mesëm; ngjyra: dioksid titaniumi. Vlerat ushqyese në 100g / 1 tabletë (0.32g): Energji 929kJ / 221kcal / 3.3kJ / 0.8kcal; yndyrë 1.56g / 0.005g, nga të cilat acide yndyrore të ngopura 1.28g / 0.004g; karbohidrate 53.12g / 0.19 g, nga të cilat sheqerna 4.85g / 0.20g, nga të cilat alkoole sheqeri 46.2g / 0.15g; fibra 39.05g / 0.12g; proteina 0.1g / <0.01g; Kripë <0.50g / <0.001g.

Brand

Др.Тајс

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DETRICAL 4000 IU Tablets x 60”