BURRA SUN BODY Milk SPF 50 200 ml

1,090,00 den

3 in stock

Description

BURЯA Sun Body milk SPF 50+ mbron lëkurën e fytyrës dhe trupit nga rrezatimi i dëmshëm në një gamë të gjerë rrezesh ultraviolet (UVA/UVB) dhe infra të kuqe (IR-A). Përveç kimikateve, ai përmban dioksid titani të kapsuluar si një filtër fizik dhe qeliza burimore të boronicave të malit që ofrojnë mbrojtje kundër rrezatimit IR-A. Falë pranisë fizike, përqendrimi i filtrave kimikë në produkt zvogëlohet, kështu që rreziku i reaksioneve të mundshme alergjike ndaj filtrave kimikë reduktohet ndjeshëm. Teknologjikisht është arritur që dioksidi i titanit, filtri fizik UVA/UVB të jetë i veshur dhe i inkorporuar, në mënyrë që produkti të mos lërë shenja të bardha në lëkurë. Qelizat staminale të boronicës së kuqe të malit mbrojnë nga rrezet IR-A dhe së bashku me ektoinën kanë një efekt antioksidant, duke parandaluar formimin e fotoplakjes së lëkurës dhe dehidratimin e lëkurës.

Për shkak të potencialit të lartë të mbrojtjes nga dielli dhe hidratimit intensiv, qumështi BURÂA Sun Body SPF 50+ rekomandohet për mbrojtjen e lëkurës së fëmijëve dhe të rriturve të ndjeshëm.

shkallë e lartë e mbrojtjes së lëkurës së fytyrës dhe trupit nga rrezet UVA/UVB/IR-A
me ektoine e cila mbron lekuren nga fotoplakja
lyhet lehtësisht, nuk lë shenja të bardha
përshtatur për të gjitha moshat
pa parabene

Brand

Есенса

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BURRA SUN BODY Milk SPF 50 200 ml”