WAYA LGG Baby Oral Drops 10 ml

360,00 den

Udhëzime për përdorim: Produkti ka një precipitat natyral, ndaj tundeni mirë shishen përpara çdo përdorimi. Pas tundjes, produkti bëhet i natyrshëm – i turbullt. Produkti është pa erë dhe pa shije. Përdorni pikat WAYA® për të paktën dy javë. Ato janë të përshtatshme për përdorim afatgjatë. Është mirë që pikat të merren individualisht me lugë. Dozimi Për të sapolindurit, foshnjat dhe fëmijët deri në 2 vjeç: 7 pika në ditë. Fëmijët mbi dy vjeç: 10 pika në ditë.”

7 in stock

Description

Përshkrim i gjerë: Për të reduktuar kohëzgjatjen dhe intensitetin e diarresë akute (mund të jetë për shkak të infeksionit rotavirus, infeksionit bakterial, helmimit nga ushqimi…) Për të lehtësuar çrregullimet e tretjes (gërçet, gazrat dhe dhimbjet e barkut) Për dhimbje barku tek foshnjat Për lehtësimin e çrregullimeve të tretjes kur përdorni antibiotikë Për tretje të rregulluar tek foshnjat, foshnjat dhe fëmijët, 7 pika përmbajnë të paktën 1.4 miliardë qeliza të sojit probiotik të mikrokapsuluar Lactobacillus rhamnosus GG Lactobacillus rhamnosus GG është më i hulumtuari. Kontroll i rregullt dhe cilësor Procedurë inovative e mikrokapsulimit që siguron mbrojtje dhe mbijetesë 5 herë më të gjatë në sistemin e tretjes, duke siguruar kështu stabilitetin e probiotikut gjatë gjithë afatit të ruajtjes. I përshtatshëm për të sapolindurit, foshnjat dhe fëmijët. Duke qenë se nuk përmbajnë alergjen (proteina qumështi, laktozë, gluten, vezë, peshk, kikirikë, susam, SO2, soje, arra, selino, bitters, karkaleca) mund të përdoret në pacientët me alergji I përshtatshëm për vegjetarianët Erë dhe shije neutrale • Pas hapjes së kapakut të shishes përdoren për të paktën një muaj tjetër “

Brand

Медис

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WAYA LGG Baby Oral Drops 10 ml”