AQUA MARIS BABY Spray 50 ml

285,00 den

Spërkateni Aqua Maris® Baby Nasal Spray në çdo vrimë hunde 2-6 herë në ditë, sipas nevojës dhe më shpesh. Pas aplikimit, shpëlajeni aplikuesin dhe thajeni. Për të zbutur dhe hequr sasi të mëdha papastërtie dhe sekrecionesh nga zgavra e hundës, Aqua Maris®

4 in stock

SKU: JDRN-22 Category: Tags: , , ,

Description

Çfarë është dhe për çfarë përdoret
Aqua Maris® Baby me një aplikues të përshtatur posaçërisht për vrimat e hundës së të porsalindurit lehtëson heqjen e sekrecioneve të grumbulluara, eliminon grimcat infektive, pluhurin, alergjenët dhe papastërtitë. Kj

Brand

Јадран галенска лабораторија

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AQUA MARIS BABY Spray 50 ml”