CAFFETIN COLD

125,00 den

PAKETIMI
10 tableta

Out of stock

SKU: ALKA-31 Category: Tags: , , , , ,

Description

Caffetin Cold është një preparat i kombinuar që përmban substanca më aktive paracetamol, pseudoefedrinë, dekstrometorfan dhe vitaminë C.
Paracetamoli lehtëson dhimbjen dhe ul temperaturën e trupit.
Pseudoefedrina zvogëlon bllokimin e hundës duke lejuar hapjen e hundës dhe rrugëve të frymëmarrjes. Dekstrometorfan lehtëson kollën e shkaktuar nga acarimi i lehtë i fytit dhe rrugëve të frymëmarrjes. Vitamina C stimulon sistemin imunitar.
Caffetin Cold përdoret për të lehtësuar simptomat kryesore të ftohjeve dhe gripit (dhimbje koke, dhimbje muskulore, dhimbje fyti, kongjestion hundës, ethe, kollë).

Brand

Алкалоид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CAFFETIN COLD”