Babytol D3 + K1 Capsules x 30

350,00 den

8 in stock

SKU: 4UPH-1 Category: Tag:

Description

• Parandalimi i rakitave dhe sëmundjeve hemorragjike të vonshme tek të sapolindurit._x000D_
• Aplikohet nga dita e 8-të deri në fund të muajit të 3-të të lindjes.

Brand

4У Фарма

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Babytol D3 + K1 Capsules x 30”