PROLIFE Suspension 7 x 10 ml

395,00 den

Pini 1 shishe në ditë. Një sistem i posaçëm modern i grilave-tank lejon përgatitjen e një pezullimi të preparatit të liofilizuar menjëherë përpara përdorimit.

8 in stock

Description

PROLIFE është një suplement dietik që përmban kultura të gjalla bakteriale, doza të rekomanduara të vitaminave B dhe glukooligosakarideve. Përdoret gjatë dispepsisë, gjatë marrjes së antibiotikëve dhe si parandalim.

Brand

Јадран галенска лабораторија

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROLIFE Suspension 7 x 10 ml”