VITAMIN B6 Tablets x 20

70,00 den

Paketimi
Kuti me 20 tableta

188 in stock

Description

Terapia dhe parandalimi i kushteve të mungesës së vitaminës B6: anemi mikrocitike dhe hipokromike, konvulsione neonatale, polineuriti dhe neuropati me izoniazid, penicillaminë, hidralazinë dhe cikloserinë.
Përqendrimet e zvogëluara të vitaminës B6 janë zakonisht të pranishme në dieta, uremi, alkoolizëm, cirroza, hiperparatiroidizëm, sindroma e malabsorbimit, në pacientët me dështim të zemrës, hemodializë të zgjatur dhe në çrregullimet gjenetike të metabolizmit të aminoacideve.
Kërkesat e rritura për vitaminë B6 ndodhin tek pacientët geriatrik, shtatzënia dhe laktacioni dhe përdorimi afatgjatë i kontraceptivëve hormonalë.
Indikacione të tjera: aknet, dermatiti seborrheik, hiperlipidemia, rrezatimi, hyperemesis gravidarum, sindroma premenstruale, marramendja, sindroma hiperkinetike tek fëmijët, hiperoksaluria, varësia e piridoksinës tek fëmijët.

Brand

Алкалоид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VITAMIN B6 Tablets x 20”