BECUTAN MULTIVITAMINI Syrup 100 ml

210,00 den

Produkti është menduar për përdorim personal.
Doza e rekomanduar ditore:
Fëmijët nga 1 deri në 3 vjeç:. Lugë çaji (2.5 ml).
Fëmijët mbi 4 vjeç: 1 lugë çaji (5 ml).
Becutan KIDS VITS Shurupi multivitamina merret pas vaktit.
Nëse është e nevojshme, mund të tretet në ujë ose lëng frutash.
Shkundni përpara përdorimit.

Out of stock

Description

Produkti përmban një kombinim të 9 vitaminave (vitamina A, vitamina C, vitamina D, vitamina E, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, vitamina B12, niacina).
Shurupi Multivitamina Becutan KIDS VITS ka për qëllim të plotësojë ushqimin e fëmijëve dhe të mbështesë rritjen dhe zhvillimin e fëmijëve.

Brand

Бекутан

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BECUTAN MULTIVITAMINI Syrup 100 ml”