ACEROLA Chewable Tablets 40 mg x 30

295,00 den

Tabletat Acerola Alkaloid përdoren në kushte në të cilat rritet nevoja për vitaminë C._x000D_
Fëmijët deri në 6 vjeç: Doza e rekomanduar ditore është 1 tabletë (40 mg).

3 in stock

Description

Një tabletë përmban 40 mg vitaminë C natyrale (në formën e pluhurit acerola). Acerola Alkaloid është një shtesë dietetike. Vitamina C është një vitaminë thelbësore e tretshme në ujë._x000D_
Vitamina C ndihmon në ruajtjen e funksionimit normal të sistemit imunitar gjatë dhe pas ushtrimeve fizike intensive. Vitamina C kontribuon në prodhimin normal të kolagjenit, i cili mundëson funksionimin normal të enëve të gjakut, lëkurës, kockave, kërcit, dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve. Kontribon në metabolizmin normal për prodhimin e energjisë, kontribon në funksionimin normal të sistemit nervor dhe funksionimin normal psikologjik. Vitamina C ndihmon në zvogëlimin e lodhjes. Vitamina C ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. Vitamina C rrit pëthithjen e hekurit.

Brand

Алкалоид

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ACEROLA Chewable Tablets 40 mg x 30”