BECUTAN MULTIOMEGA-3 Syrup 250 ml

635,00 den

Produkti është menduar për përdorim personal.
Doza e rekomanduar ditore:
Fëmijët nga 1 deri në 3 vjeç: 1 lugë çaji (5 ml).
Fëmijët mbi 4 vjeç: 2 lugë çaji (10 ml).
Shkundni përpara përdorimit.
Shurupi Becutan KIDS VITS Multiomega-3 duhet të ruhet në frigorifer pasi të jetë hapur.
Përdoret brenda 60 ditëve pas hapjes së parë.

Out of stock

Description

Qëllimi i shurupit Becutan KIDS VITS Multiomega-3 është të pasurojë dietën e fëmijëve me acide yndyrore omega-3 dhe vitamina dhe minerale thelbësore që mbështesin zhvillimin intelektual të fëmijëve.
DHA (acidi dokosaheksaenoik) kontribuon në ruajtjen e funksionit normal të trurit.
Zinku dhe jodi kontribuojnë në funksionin normal të njohjes.
Jodi, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B3, vitamina B6, vitamina B12 dhe biotina kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit nervor.
Vitamina B2, vitamina B3, vitamina B12, acidi folik dhe acidi pantotenik ndihmojnë në uljen e lodhjes dhe rraskapitjes.
DHA, vitamina B2 dhe zinku kontribuojnë në ruajtjen e shikimit normal.

Brand

Бекутан

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BECUTAN MULTIOMEGA-3 Syrup 250 ml”