4U BIMUNAL IMUNO Syrup 300 ml

900,00 den

Paketimi: Shishe 300 ml

1 in stock

Description

BIMUNAL IMUNO përmban një ekstrakt shumë të koncentruar të manaferrës së zezë që parandalon viruset të lidhen me receptorët e qelizave dhe të hyjnë në qeliza. Ekstrakti i plakut të zi parandalon përhapjen e viruseve nëse ato hyjnë në qeliza.

Brand

4У Фарма

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “4U BIMUNAL IMUNO Syrup 300 ml”