Linex Complex Capsules x 14

370,00 den

Kompleksi Linex është menduar për të rritur dhe fëmijë mbi 6 vjeç: doza e rekomanduar ditore është 1-2 kapsula në ditë.

1 in stock

SKU: LKSN-3 Category:

Description

Kompleksi Linex përmban baktere të gjalla të biofilizuara probiotike të gjinisë Lactobacillus. Lactobacillus rhamnosus GG që përmbahet në Kompleksin Linex është bakteri probiotik më i studiuar dhe është një shtam i njohur probiotik që rikthen dhe ruan ekuilibrin mikrobiologjik të zorrëve tek të rriturit dhe fëmijët.
Kompleksi Linex gjithashtu përmban vitamina të zgjedhura me kujdes: B1 (tiaminë), B2 (riboflavinë), B6 (piridoksinë) dhe mineralzink, të cilat kanë efekte të dobishme në shëndet.

Brand

Лек-Сандоз

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Linex Complex Capsules x 14”